Prapa te të gjitha raportet Id: 4885

Ujëra të zeza

Raportuar në kategorinë Ujëra të zeza nga anonim në 08:50, H�n 25 mars 2019

Qe nje kohe te gjate ka shperthyer nje gyp i ujit dhe po ka vazhdimisht rrjedhje ...

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose