Prapa te të gjitha raportet Id: 4892

Gropë n'rrugë

Raportuar në kategorinë Gropë n'rrugë nga anonim në 14:47, Mar 26 mars 2019

*** Kjo gropë është në rrugen "Azem Kastrati" në fshatin Nekoc, komuna Drenas. Rruga është shumë afër tretoarit të cilin e frekuentojnë banorët e fshatit dhe nxënësit, prandaj rreziku është mjaft i madh,

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose