Prapa te të gjitha raportet Id: 4918

Gropë n'rrugë

Raportuar në kategorinë Gropë n'rrugë nga anonim në 07:15, e enjte 4 prill 2019

Kjo rrugë eshtë prishur ka qe 5 apo 6 muaj

Pjesa ku vrehet betoni është prishur nga KEDS ku ka vendosur një kuti betoni per disa kabllo ku pas vendosjes ka vendosur zhavor po siq mund ta dim aj zhavor largohet nja nje reshje e vogel Çka e bëne edhe më te veshtir po kjo rruge Aziz Zhilivoda eshte rruga e dy shkollave te mesme Gjimnazit dhe Ekonomis

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Përditësime

  • *Ende nuk është ndëmarr asnjë intervenim për rregullimin e kësaj rruge.

    Postuar ne menyre anonime ne 12:45, e mërkurë 17 prill 2019

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose