Prapa te të gjitha raportet Id: 4955

Mbeturina

Raportuar në kategorinë Mbeturina nga anonim në 19:54, Die 7 prill 2019

*Ndotja e lumit Shtimjanka, fshati Muzeqine, Komuna Shtime dhe njekohesisht ndezja e zjarrit ne anet bregore te lumit.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Përditësime

  • *

    Postuar nga Koordinatori-Shtime (Komuna e Shtimës) ne 14:01, M�r 8 maj 2019
    Moderated by Komuna e Shtimës at 17:00, M�r 8 maj 2019

  • Deponia pergjate lumit ne Muzeqine eshte pastruar.

    Postuar nga Komuna e Shtimës (Komuna e Shtimës) ne 07:22, M�r 17 qershor 2020

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose