Prapa te të gjitha raportet Id: 4957

***

Raportuar në kategorinë Gropë n'rrugë nga anonim në 15:02, Die 7 prill 2019

**Pershendetje kjo rruge gjendet ne Fshatin Gjurkoc Komuna Shtime kjo eshte rruga Pjetershtica e cila ka rreth 15 shtepi por eshte e pa asfaltuar dhe ne fshatin gjurkoc shumica jane rruge te shtruar vetem kjo ka mbetur keshtu pasi qe eshte e lene jasht dore nga Komuna Shtime prandaj pres gjera te mira rreth ketyre ankesav.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Përditësime

  • *

    Postuar nga Koordinatori-Shtime (Komuna e Shtimës) ne 13:46, M�r 8 maj 2019
    Moderated by Komuna e Shtimës at 17:00, M�r 8 maj 2019

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose