Prapa te të gjitha raportet Id: 4984

***

Raportuar në kategorinë Ujëra të zeza nga anonim në 19:13, e mërkurë 10 prill 2019

*E kemi raportuar rastin edhe më herët dhe jeni përgjigjur se problemi është zgjidhur. Siç po shihet nuk është bërë asgjë.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose