Prapa te të gjitha raportet Id: 5087

Mbeturina

Raportuar në kategorinë Mbeturina nga anonim në 12:07, e hënë 29 prill 2019

**Ketu kurr nuk eshte perkujdes komuna e fush kosoves 2 her r kam pastruar personalisht dhe prap gjuaajn ketu berllog

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose