Prapa te të gjitha raportet Id: 5089

Mbeturina

Raportuar në kategorinë Mbeturina nga anonim në 17:57, H�n 29 prill 2019

*Mbeturina ne fshatin Livoq i Eperm , perballe liqenit tek pishat

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Përditësime

  • Cka me komentue, shumë njerz të pist, po edhe shteti i pist ku nuk ndermerr asgjë me i ndal këto sende. Kush nxinet duke hedhë mbeturina 1 vjet burg apo 2000€ denim, ta shohim atherë se cka ndodhë. Po jo, ne keto qytete të Kosoves nuk e denon sepse e ka të njofshëm, apo korruptohen dhe Ballkani si ballkan nuk ndryshon.

    Postuar nga Emri juaj ne 12:43, H�n 22 mars 2021

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose