Prapa te të gjitha raportet Id: 5091

Gropë n'rrugë

Raportuar në kategorinë Gropë n'rrugë nga anonim në 11:53, e martë 30 prill 2019

*kjo grope ne rruge eshte me vite dhe komuna nuk ka marr ndonje mase per rregullimin e saj !

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Përditësime

  • Pas sa e sa muajsh komuna nuk eshte ne gjendje qe ta rregulloj kete grope , edhe pse raportimi yn ka qene shum me heret

    Postuar nga Lind ne 11:53, e hënë 9 shtator 2019

  • * Ankesa e raportuar është intervenuar pjesërisht në të.

    Postuar nga Koordinatori-Fushë Kosovë (Komuna e Fushë Kosovës) ne 15:11, e enjte 28 nëntor 2019

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose