Prapa te të gjitha raportet Id: 5195

***

Raportuar në kategorinë Ujëra të zeza nga anonim në 11:25, Mar 28 maj 2019

*Pas informimit për këtë aplikacion, une si administrator i fshatit Komoran 3, po e tregoj gjendjen aktuale të kanalizimit në fshat, dhe tash e tutje çdo shqetësim i qytetarëve do të shpaloset përmes këtij aplikacioni dhe do të shoqërohet edhe me fotografi, duke shpresuar që këto shqetësime të përcillen në institucionet adekuate dhe komuna të marrë me seriozisht çështjen e ujrave të zeza, trotuarin prej lagjes deri në shkollë, i cili mungon komplet dhe rrezikon çdo ditë fëmijët gjatë rrugës për në shkollë, mungesa e ujit të pijes rrjeti i të cilit ka 5 vite që është shpërndarë por nuk është funksionalizuar.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose