Prapa te të gjitha raportet Id: 5198

Mbeturina

Raportuar në kategorinë Mbeturina nga anonim në 11:34, M�r 29 maj 2019

Qdo te shtune hedhet mbeturina ne qender te komoranit nga tregtaret te cilet shesim ne troruar dhe lihen mbeturina ne at gjendje qe i hedhin.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose