Prapa te të gjitha raportet Id: 5202

***

Raportuar në kategorinë Ujëra të zeza nga anonim në 09:01, M�r 29 maj 2019

**Kjo Eshte Gjendja e Kanalizimit Ne Komoran 3 Rruga Skender Mulaku Qyteti Drenas Kjo Ere Kunderrmon Mjaft Shum Dhe Pamundson Kalimin andej

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose