Prapa te të gjitha raportet Id: 5221

Gropë n'rrugë

Raportuar ne kategorinë Gropë n'rrugë nga Florimond B Haziri ne 10:24, Sht 1 qershor 2019

Asfallti eshte shtruar para 4 dite,dhe se 5 metra me poshte eshte shtruar me asfallt dhe jane mbuluar gropat ndersa 5 metra me lart Jane len gropat ashtu sikur jane ne foto

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Përditësime

  • Kategoria u ndryshua nga 'Trotuar i dëmtuar' në 'Gropë n'rrugë'

    Postuar nga Ndreqe ne 11:35, M�r 5 qershor 2019

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose