Prapa te të gjitha raportet Id: 5230

***

Raportuar në kategorinë Gropë n'rrugë nga anonim në 07:14, Mar 4 qershor 2019

**Kjo Eshte Gjendja E Asfalltit Pas 3 Muje Shtrim U Pre Per Shkak Qe Ka Flejt Jan Ba 3 Muj Qe e Kan Pre Dhe Nuk Kan Marr As Ni Mas Me Shtru Asfallt Prap Shqetsimi Vjen Nga Komorani 3 Lagjia: Imer Alushani

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose