Prapa te të gjitha raportet Id: 5396

Mbeturina

Raportuar në kategorinë Mbeturina nga anonim në 15:31, e shtunë 27 korrik 2019

Tre kontinjer, për më shumë se 10 ndertesa, 7 lokale dhe dy markete ...

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Përditësime

  • *Janë larguar mbeturinat e për të cilat keni raportuar. Ju faleminderit për kontributin tuaj!

    Postuar nga Koordinatori-Fushë Kosovë (Komuna e Fushë Kosovës) ne 13:51, e hënë 30 shtator 2019

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose