Prapa te të gjitha raportet Id: 5450

Shenja e rrugës

Raportuar në kategorinë Shenja e rrugës nga anonim në 10:35, H�n 19 gusht 2019

Shenja e posavendosur ( para 5 diteve) e vendosur vetem ne zhavor, shume jostabile, dhe lekundet. Rreziku nga vjedhja e kesaj shenje eshte i madh.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose