Prapa te të gjitha raportet Id: 5531

Gropë n'rrugë

Raportuar në kategorinë Gropë n'rrugë nga anonim në 07:20, Mar 10 shtator 2019

*Ne rrugen 2 korriku ne Shtime, ka dy vite qe eshte bere prerja e asfaltit dhe ende deri tani nuk eshte kthyer gjendja paraprake, pra nuk eshte bere mbulimi i ketyre prerjeve me asfalt

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Përditësime

 • *

  Postuar nga Koordinatori-Shtime (Komuna e Shtimës) ne 09:22, Enj 24 tetor 2019, shenuar si veprim i planifikuar
  Moderated by Komuna e Shtimës at 13:53, Pre 25 tetor 2019

 • *Nuk eshte rregulluar asgje. Gjendja eshte e njejte

  Postuar nga Emri juaj ne 12:43, M�r 30 tetor 2019
  Moderated by Komuna e Shtimës at 12:52, M�r 30 tetor 2019

 • Përshëndetje, rruga e raportuar ende nuk është rregulluar, por e njejta është inspektuar nga zyrtari komunal meqë rast edhe e kemi përditësuar me një foto nga vendi i ngjarjes.

  Zyrtarët në Drejtorinë për Shërbime Publike janë të informuar me këtë problem dhe posa të ndërmarrin ndonjë hap për rregullimin e kësa[...]j pjese ne do të ju informojmë menjëherë.

  Ju faleminderit për kontributin tuaj !

  Postuar nga Koordinatori-Shtime (Komuna e Shtimës) ne 12:55, M�r 30 tetor 2019
  Moderated by Komuna e Shtimës at 12:56, M�r 30 tetor 2019

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose