Prapa te të gjitha raportet Id: 5711

Tjera

Raportuar nga Puhiza Bekolli ne 00:34, Die 15 dhjetor 2019

*Sa here qe bie shi kjo pjese perfundi ures mbushet me uje dhe siç po shihet nuk ka asnje kanal te kullimit. Nje gjendje e tille e ben te pamundur kalimin e veturave ne kete kohe kur mbushet me uje. Keto foto nuk e tregojne gjendjen me te keqe sepse hereve te tjera sasia e ujit eshte edhe me e madhe. Brenga me e madhe eshte se gjate stines se dimrit kjo pjese do te ngrihet e do ta beje edhe me te veshtire qarkullimin e sigurte me veture.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose