Prapa te të gjitha raportet Id: 5810

Gropë n'rrugë

Raportuar në kategorinë Gropë n'rrugë nga anonim në 12:00, e hënë 27 janar 2020

Pershendetje,kjo rruge gjendet ne fshatin Korrotice e Eperme,KK Drenas,eshte rruge e pa asfaltuar,mirpo ishte e kalueshme me vetura dhe per udhetar ne kembe,nje punekryes ka hudhur mbeturina ketu dhe eshte bere e pakalueshme,pranaj,ju lutemi,nese keni mundesi te intervenoni ne ndonje menyre te mundshme.E shfrytezojne nxenesit e shkolles fillore,prandaj nevojitet intervenim i menjehershem Ju falenderoj per mirekuptimin,dit te mbare juve.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose