Prapa te të gjitha raportet Id: 5818

Mbeturina

Raportuar në kategorinë Mbeturina nga anonim në 14:58, Pre 31 janar 2020

*Deponi e mbeturinave e cila gjendet ne mes te lagjes dhe here pas here digjen.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose