Prapa te të gjitha raportet Id: 5840

Ndriçim publik

Raportuar në kategorinë Ndriçim publik nga anonim në 11:33, Sht 15 shkurt 2020

Ndricimi Publik ne Rrugen Tranzit I Ri nuk eshte Funksional - Rruga te Fabrika Liri

Ne Rrugen e Tranzitit te RI (Uke Bytyqi) ka shtylla te ndricimit publik dhe eshte infrastruktura e perfunduar, por ASNJEHERE nuk eshte leshuar ne funksion ndricimi dhe naten nuk ka kurrfare sigurie ne ate pjese. Si po shihet edhe ne foto disa prej shtyllave jane demtuar nga njerez te papergjegjshem. Ne si banore te kesaj zone shprehim shqetesim te madh dhe ndihemi shume te rrezikuar gjate qarkullimit naten. Ju bejme kerkese qe te intervenohet dhe te funksionalizohet ndicimi sa me shpejt ne kete rruge sepse kjo zone eshte lene anash nga komuna.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Përditësime

  • Kane kaluar me shume se 20 muaj dhe ende nuk kemi ndonje pergjigje rreth trajtimit te ketij problemi. Eshte per keqardhje qasja dhe joseriozitetit i njerezve kompetent nga Komnua, per keto qeshtje.

    Postuar nga Emri juaj ne 13:30, e hënë 17 janar 2022

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose