Prapa te të gjitha raportet Id: 5901

Mbeturina

Raportuar në kategorinë Mbeturina nga anonim në 14:59, Die 29 mars 2020

Ju lutem te pastrohet dhe te krasitet kjo hapsire pasi po shfrytezohet nga narkomanat te cilet po hudhin mbeturina , po e shfrytezojn hapsirem si toalet dhe po e prishin rendin dhe qetesin publike. Kerkohet qe komuna te kufizon kete hapsire te kene qasje vetem nga banoret.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Përditësime

  • *Kerkesa juaj eshte adresuar nga Komuna e Prishtines. Ne perditesim mund te shihni punetoret duke mirembajtur hapesire. Ju faleminderit per kontributin tuaj!

    Postuar ne menyre anonime ne 10:56, H�n 6 prill 2020

  • *

    Postuar ne menyre anonime ne 05:39, Pre 17 prill 2020, shenuar si i rregulluar

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose