Prapa te të gjitha raportet Id: 5902

Mbeturina

Raportuar në kategorinë Mbeturina nga anonim në 17:40, Die 29 mars 2020

*Mbeturina, ambient tejet i ndotur, vijne me makine dhe hudhin berllog ne perrua, nuk mund te qarkulloj uji aspak

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose