Prapa te të gjitha raportet Id: 5980

Mbeturina

Raportuar ne kategorinë Mbeturina nga Shehadin Rystemi ne 15:34, e diel 17 maj 2020

Prej se eshte hapur rruga e re Zapllugje-Prizren, kjo pjese e rruges eshte kthyer ne deponi mbeturinash. Gjithashtu edhe degradimi i natyres po behet me te madhe nga kompani qe shfrytezojne dheun me gur per shtrim rrugesh. Kodra mbi fshat, qe quhet "Guri i rrushit", perveç qe eshte shemtuar shume nga nje kompani qe pa leje ka shfrytezuar materialin, ka krijuar edhe nje grop te madhe dhe te rrezikshme si per njerezit, ashtu edhe per kafshet qe kullosin ne ate pjese. Une jam Shehadin Rystemi, Zyrtar i MAPL-se nga Zapllugja, jetoj ne Prishtine, por çdo vikend jam ne fshat dhe çdo vikend po e shoh degradimin qe nuk po ndalet!

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose