Prapa te të gjitha raportet Id: 5983

Shenja e rrugës

Raportuar në kategorinë Shenja e rrugës nga anonim në 14:18, e hënë 18 maj 2020

Pershendetje , Rruga "Halil Bajraktari" ne Drenasi II , para disa vitesh kishte shenjen ndalim qarkullimi per mjetet mbi 3.5 Ton, kurse qe sa kohe kjo shenje eshte larguar nga kompanite qe operojne ne "NewCo Ferronikel" me qellim qe po e njejta udhe te shfrytezohet nga maunet e kompanive private, anipse egziston udha e asfaltuar neper te cilen me heret kan operuar keto kompani. Ne dite te njejten udhe e frekuentojne prej 150-200 mjete te renda mbi 3.5T dhe shfaqin rrezik direkt ne jeten e banorve e posaqerisht femijeve. Uroj qe nga ky raportim te kemi pergjigje pozitive dhe ky rrezik te sanohet sa me shpejte.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose