Prapa te të gjitha raportet Id: 6018

Mbeturina

Raportuar ne kategorinë Mbeturina nga Hyjnor Jasiqi ne 14:37, e martë 2 qershor 2020

*Lagja jone i ka 5 kontejnere mbeturinash (nese nuk gaboj), por, pervec banoreve ato shfrytezohen rregullisht nga Marketet Albi, Vipros, Kam, restorantet dhe dyqanet e tjera. Vlen te ceket qe marketet i mbushin kontejneret me te paren, sepse i hedhin paketat e gajbet, pa i mbyllur. Problemi i pare eshte me kete, se marketet nuk i shfrytezojne kontejneret e tyre, sikurse obligohen me ligj Problemi i dyte eshte se mbeturinat hudhen nga parkingu siper, ne vend se perballe kontejnerit, dhe pastaj mbwturinat shperndahen ne tere parkingun. Do te ishte mire te vendosej nje mbulese alumini/hekuri qe te pamundesohej hudhja nga siper.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose