Prapa te të gjitha raportet Id: 6021

Shenja e rrugës

Raportuar në kategorinë Shenja e rrugës nga anonim në 19:11, e martë 2 qershor 2020

* *rrugët Zeqë Istrefaj dhe Halil Istrefaj në fshatin Strellc i Epërm, nuk posedon shenja në rrugë si: shenja të kufizimit të shpejtësisë, shenjat e rrezikut “Stop” , “rrugë më perparsi kalimi” në kryqëzime të rrugëve në fjalë.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose