Prapa te të gjitha raportet Id: 6081

Tjera

Raportuar ne menyre anonime te 20:14, e diel 28 qershor 2020

**ky eshte kopshti me i ri publik per femije ne Ferizaj,afer spitalit,i cili eshte leshuar per shfrytezim nga femijet ne gjendje te mjere dhe te rrezikshme,ku femijet kane qasje edhe ne kuti shperndarese te rrymes e cila mund tu mbyt ne vend!!!

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose