Prapa te të gjitha raportet Id: 6083

Mbeturina

Raportuar ne kategorinë Mbeturina nga Zeqiri ne 10:15, e martë 30 qershor 2020

*Ku deponi ilegale gjindet ne fund të rrugës Drenica në mes dy hekurudhav asj që vazhdon në drejtim të Merdarit për Serbi dhe asj qe shkon kah ish fabrika e armaturës .Edhe pse jemi pagus te rregull të mbeturin ketu i sellin nga banus tjer të pandergjegjshum . ju bej thirje organe pergjese te dalin ne vendin e ngjares

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose