Prapa te të gjitha raportet Id: 6084

Mbeturina

Raportuar në kategorinë Mbeturina nga anonim në 18:56, e martë 30 qershor 2020

Ne lagjen ku jetojme gjendet nje objekt i pa ndertuar. Objekti dikur ishte rrethuar me tela per te parandaluar hyrjen dhe ndotjen. Telat jane larguar dhe objekti perseri eshte mbushur me mbeturina dhe e gjithe lagjia ku banojme eshte mbushur me ere te pa kendshme.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Përditësime

  • *sipas të dhënave, objekti në fjalë është pronë private,prandaj ne nuk mund të veprojm në prona private

    Postuar ne menyre anonime ne 07:42, e mërkurë 1 korrik 2020

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose