Prapa te të gjitha raportet Id: 6086

Tjera

Raportuar ne menyre anonime te 14:59, e mërkurë 1 korrik 2020

Ankes Gjat punimet te rruges osht hasur ne ngushtim te rruges kinse osht varres ne udhe dhe osht ngushtuar rruga ju lutem qe te vini dhe te merrni masa ndaj keti rasti sa ma shpejt sepse si katun nga te pleqt tan nuk osht kan pengesa ktu ku shihfet po vorri osht ma andej po disa bejn pengesa kisne osht vorri ne udhe dhe udha nuk duhet te mbetet keshtu ne asni menyr . Ndersa vorri osht shum ma anej nga pjesa dhe ka hapsir per te punar sa dush . Ose te behet rivarrimi i tij .

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose