Prapa te të gjitha raportet Id: 6092

Shenja e rrugës

Raportuar në kategorinë Shenja e rrugës nga anonim në 08:37, e premte 3 korrik 2020

*shenja e rruges (nje kahëshe) eshte nxjere nda vendi, dhe eshte lene skaj rruge (“përtoke”)

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose