Prapa te të gjitha raportet Id: 6116

Tjera

Raportuar ne menyre anonime te 09:09, Mar 4 gusht 2020

Në rrugën 15 Qershori Gjilan 3 Pemëshitëse “Buli”,”Qershia” dhe “Bisla” e kanë shëndrruar trotuarin ku duhet të kalojnë kombësorët në hapësirë biznesi.E kanë bllokuar rrugën me mjete motorike kamionë e kombi e me mllara në troture.Banorët e lagjes janë të rrezikuar pasiqë nuk mund të kalojnë nëpër trotuar e nga turma e njerëzve për shkak të pandemisë.Duhet të marr masa Inspeksioni posaqërisht ai i Sanitarisë.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose