Prapa te të gjitha raportet Id: 6125

Ndriçim publik

Raportuar në kategorinë Ndriçim publik nga anonim në 12:58, H�n 10 gusht 2020

*Në ketë rrugë mungon ndriqimi publik dhe kemi nevojë shkaku se banoret në erresirë gjate qarkullimit kembë rrezikohen nga qent endacak .

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose