Prapa te të gjitha raportet Id: 6148

Ujëra të zeza

Raportuar në kategorinë Ujëra të zeza nga anonim në 07:16, Enj 27 gusht 2020

Problemi me ujëmbledheset e tre lagjeveqe kemi ne rruget Ahmet Krasniqi I dhe II, si dhe nga lagjja Hamdi Pogragja, te gjitha reshjet e shiut por edhe ujerave te zeza vijne para shtepise ku eshte i VETMI UJMBLEDHES funksional. Gjate reshjeve te fundit qe kishim me erëra te forta e stuhi, vershime kemi pasur edhe brenda oborreve dhe ne podrumet e shtepise si rezulatat i mungesave/mosfunksionim te ujmbledheseve qe kem cekur ne lagjet e mesiperme.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose