Prapa te të gjitha raportet Id: 6171

Mbeturina

Raportuar në kategorinë Mbeturina nga anonim në 13:10, e diel 13 shtator 2020

**Eshte bere si deponi e mbeturinave dhe askush nuk ndermerr asgje

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose