Prapa te të gjitha raportet Id: 6172

Ndriçim publik

Raportuar në kategorinë Ndriçim publik nga anonim në 13:32, e hënë 14 shtator 2020

Si banor i laxhes Rexhep Kabashi kerkoj nga Komuna qe te intervenohet ne ndriqimin publik pasi nuk kemi ndriqim dhe me kete rast po kemi grupacione te qenve endacak te cilet po na rrezikojne naten sidomos ne munges te dritave.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose