Prapa te të gjitha raportet Id: 6175

Ndriçim publik

Raportuar në kategorinë Ndriçim publik nga anonim në 07:52, e hënë 21 shtator 2020

Keto dy llampa ka qe 1 vit qe nuk jane aktive. Dhe luse pjesen kompetente qe eshte pergjegjese per kete ndriqim te kesaj pjese ne Dardani te rregulloj kete ndriqim. Lokacioni eshte : Rr. Ilaz Kodra , Dardanin Prishtine. Teke Viva Fresh dhe ELIAB Market.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose