Prapa te të gjitha raportet Id: 6231

Ndriçim publik

Raportuar në kategorinë Ndriçim publik nga anonim në 22:37, e martë 27 tetor 2020

*Mungesa e ndriqimit ne rruget Rexhep Krasniqi dhe rruget e tjera neper lagjen Emshir. Perkunder qe dritat qendrojne, ato nuk leshohen asnjehere dhe ka mungese totale te drites ne kete kohe kur edhe me rrezikun e qeneve endacak rezikohemi

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose