Prapa te të gjitha raportet Id: 6248

Tjera

Raportuar ne menyre anonime te 09:58, Mar 17 n�ntor 2020

***Trotuari ka filluar te rregullohet, ndersa muri qendron keshtu.. Ne kete trotuare kalojne qindra nxenes te sh.fillore cdo dite. Pronari i shtepise eshte persona me aftesi te kufizuara, jeton me nanen (plake e vjeter) dhe nuk ka mundesi ta rregulloj

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose