Prapa te të gjitha raportet Id: 6249

Trotuar i dëmtuar

Raportuar në kategorinë Trotuar i dëmtuar nga anonim në 10:00, Mar 17 n�ntor 2020

Pas perfundimit te zgjerimi te rruges Abdullah Tahiri, trotuari eshte shkaterruar dhe nuk eshte rregulluar me!

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose