Prapa te të gjitha raportet Id: 6269

Ujëra të zeza

Raportuar në kategorinë Ujëra të zeza nga anonim në 07:17, Mar 15 dhjetor 2020

Sa here qe bie shi pak me i madh rruga Avdulla Presheva bllokohet nga vershimet e kanalizimit, edhe pse para disa viteve jane kryer punime ne kanalizimim por perseri problemi i vershimit nuk eshte zgjidhur. Shume shtepi jane ne nivelin e njejt me rruge dhe atyre vershimi i kanalizimit iu shkon deri mbrenda ne shtepi. Ju lutem kontrolloni punimet qe jane bere ne kete rruge pasi nuk jane ber si duhet

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose