Prapa te të gjitha raportet Id: 6280

Gropë n'rrugë

Raportuar në kategorinë Gropë n'rrugë nga anonim në 15:09, Die 3 janar 2021

* Pershendetje te nderuar, eshte demtuar shume rruga e lagjes “Hamdi Kurteshi” (Avdulla Tahiri) ne Qender ne Gjilan. Ju lutem te interesoheni dhe te rregullojeni se ka filluar te mblidhen edhe mbeturinat me aty. Faleminderit.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose