Prapa te të gjitha raportet Id: 6285

Gropë n'rrugë

Raportuar në kategorinë Gropë n'rrugë nga anonim në 11:30, Mar 5 janar 2021

Gropa ka qen e vogel por pas qdo reshjeve te shiut kjo grop hapet dhe ndodh shpesh qe makinat shkelin ne te dhe i lagin kalimtaret.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose