Prapa te të gjitha raportet Id: 6298

Gropë n'rrugë

Raportuar në kategorinë Gropë n'rrugë nga anonim në 11:04, M�r 20 janar 2021

Ka gati dy jav pas varshimev dhe kjo grop asht e hapurt

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose