Prapa te të gjitha raportet Id: 6345

Gropë n'rrugë

Raportuar në kategorinë Gropë n'rrugë nga anonim në 10:06, Sht 27 mars 2021

Nga reshjet e fundit te shiut eshte demtuar rruga dhe kerkojme nga drejtoria pergjegjese te intervenoj ne sanimin e gropave te krijuara.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose