Prapa te të gjitha raportet Id: 6405

Tjera

Raportuar nga Bujar Habib Rexha ne 07:58, M�r 19 maj 2021

****Lutje Pershendetje ndreqe.com Si pasoje e vershimeve atmosferike te fundit ne rrugën e fshatit Kolloverte ne komunen e Zubin Potok-ut lokacioni 300 metra larg nga kisha e Zupqit, eshte demtuar ura dhe ka rreshqitje te dheut pergjate rruges e cila eshte vet-financuar nga banoret e fshatit Kollovert me nje kosto mbi 10000€, dhe kjo pamundson banoret qe te zhvillojne jeten normale ne fshat. Pasi qe fshati gjendet ne komunen e Mitrovices kurse rruga eshte nen administrimin e komunes se Zubin Potokut, banoreve po ju behet e veshtire qasja ne institucionet komunale pasi qe secila komune po e hek barren nga vetja. Ne si fshat qe gjendemi ne buze te kufive administrativ te dy komunave kerkojm me te drejt mbeshtetje nga dy komunat te na lehtesohet levizja per ne fshat. Po ne qoft se 2 komunat prap nuk na gjejn mbeshtetje, kerkesa jone do adresohet ne institucionet me te larta siq eshte ministria e infrastruktures si kompetente per qasje ne tere territorin e Republikes se Kosoves. Dhe mos te harrojm qe behet fjal per vetem 4km rruge deri ne rrugen nacionale Magjistralja e Ibrit. Ne si banore presim qe kjo kerkes te shkoj ne vendin e duhur. Faleminderit paraprakisht per mirekuptimin!

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose