Prapa te të gjitha raportet Id: 6417

Ujëra të zeza

Raportuar në kategorinë Ujëra të zeza nga anonim në 13:37, e premte 28 maj 2021

*Kjo gropë skeptike është hapur me qëllim të zhbllokimit të kanalizimit dhe prej atëher 5 ose 6 muaj nuk është mbyllur dhe paraqet rrezik për qytetarët-kalimtarët.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose