Prapa te të gjitha raportet Id: 6430

Ndriçim publik

Raportuar në kategorinë Ndriçim publik nga anonim në 22:04, Enj 10 qershor 2021

Ju lutem te rregullohen ndricimi sepse ka disa nga dritat qe nuk punojne me shume se 20 dite.

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Përditësime

  • *Pershendetje! ju lutem po u shkruaj per disaten here per rregullimin e ndricimin ne lokacionin e derguar.Gjithe te mirat, Nehat Ferati

    Postuar nga Nehat Ferati ne 12:04, Pre 2 korrik 2021

  • Tw nderuar! Po ju shkruaj per disaten here, ju lutem te informohet kompania per rregullimin e ndricimit ne kete lokacion

    Postuar nga Emri juaj ne 00:15, Enj 29 korrik 2021

  • Ju lutem qe te rregullohet ndricimi, ka disa here qe po raportoje dhe nuk ka asnje reagim

    Postuar nga Emri juaj ne 00:29, e martë 15 shkurt 2022

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose