Prapa te të gjitha raportet Id: 6514

Mbeturina

Raportuar në kategorinë Mbeturina nga anonim në 07:25, e enjte 9 shtator 2021

Kontaminim i rruges njashtu dhe mjedisit nga maska te perdorura nga qytetar te pa ndergjegjshem tek ambulanca e qkmf ne Tusuz

RSS feed per te rejat rreth ketij problemi Prano email kur ka perditesime te ketij problemi

Komento apo Përditëso

Fotografia e obliguar

ose